Sharing is caring!

Какво по-вдъхновяващо, обаятелно и вкусно от хубаво ястие с прекрасно вино?

Веско е не само търговец на вино – италианско вино, което той и италианските му партньори внасят в България, но той е закърмен с чувство към красивото, към изкусителното, Веско живее с и около виното. Усмивката му е неописуема когато заговори за вино. Веско е разказвач на истории, обаятелно умее да разказва и да задържа вниманието ви.

И така, от разговори за храна, безброй изпити бутилки вино и размисли за бъдещето на хранителната, винена и вкусова съдба на България, стигнахме до общи идеи, както и до един съвместен проект.

Имам огромното удоволствие да ви представя Кино и Вино®, безграничния свят на Веселин Савов и съпругата му Джули. Те са неразделен тандем и две души сътворили едно цялостно преживяване. Те правят каквото харесват, техните интереси, тяхното хоби са станали начина им на живот, те се вдъхновяват от техните мечти и от красотата на живота и по този начин вдъхновяват всички нас.

С този нов проект бихме искали да ви въвлечем в обаятелния и мистериозен свят на виното заедно със самия Веско, който ще ви разказва истории, митове и легенди за виното, който ще ви представя вина от избите, с които работи и не само – всяко вино, което го е впечатлил, било то българско или чуждо. Разбира се няма да липсват и рецепти, съчетани с вината, които ви предлага. Ще готвим заедно и ще каним приятели да готвят заедно с нас.

КИНО И ВИНО предлага качествени вина, внос от Италия, произведени от малки реномирани изби и предназначени само за частни клиенти и избрани заведения. КИНО И ВИНО не е онлайн магазин (въпреки, че ако проявите интерес и се обадите на посочения телефон, може да си купите вино).

   Заявките на вино се правят по имейл  kinoivinobg@gmail.com или по телефон 0878128910 

Доставката  се извършва на посочен адрес с куриер.
Заплащането се извършва с наложен платеж плюс цената на куриера/ на преференциални цени.

Минимално количество на поръчката – 6 бутилки / един кашон /може и различни вина!

Цена на доставката за София – 5 лв.

© 2017 – 2019, Adriana Ghiuseleva. All rights reserved. InFoodVeritas 2023

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.