В храната е истината, чрез храната и около масата се раждат истини. Желанието  ми е да разкрия някои по-дълбоки черти и признания на хората около мен. Не става въпрос за клюки и жълти новини. Сърцевината на разговорите са храната, любовта и живота.
От друга страна ще има много храна, рецепти от света и лични рецепти, мои хрумвания, съчетания, вариации на вкусни ястия.
Очаквам и от вас вкусни предложения и рецепти съчетани с добро настроение и усмивки в свързаната група на In Food Veritas 🙂

Ще говоря за храната и душата, ще споделям света чрез моите виждания и моите очи. Чрез моите рецепти, чрез предложенията на приятели, на непознати и на шефове от цял свят, ще покажа частица от мен и моите усещания за света. Чрез разговорите с приятели и популярни личности, които понякога се препокриват, ще опознаете самите себе си, защото чрез някои семпли на пръв поглед въпроси, всички ние можем да стигнем до истината и неподправената част от самите нас.

Яжте, обичайте се, пийте вино и се молете за това, което е в душата ви!

Хранете се с благодарност всеки ден. Благодарете за това, което имате сутрин преди да станете.

Хранете се с признателност за настоящия момент.

Хранете се с чувството всеки ден да обичате нещо в себе си. Обичайте себе си.

Хранете се със смях намирайки повод да се смеете дори когато няма повод.

Хранете се с радост. Всяка вечер преди да си легнете се зарадвайте на нещо, което ви се е случило през деня.

Оставете на страна, хвърлете, лишете се и избягвайте съмнението в себе си, съденето, стреса, страха и несигурността, омразата и гнева.

© 2016 – 2018, Adriana Ghiuseleva. All rights reserved. InFoodVeritas 2018

Instagram

Follow Me!

BulgarianEnglish