Sharing is caring!

Божана Кацарова и Шеф Димо Димов ще ни изненадат със седемстепенно меню и демонстрационно готвене за 200 гости, закупили предварително куверти, на Ritual Gatherings, който за пръв път ще се състои в България на 5 и 6 август в бар Ботаник, намиращ се на брега на плаж Червенка, Черноморец.

Освен това, с вход свободен, гостите ще могат да опитат няколко вида риба от специално построената подземна пещ, както щанд с морски деликатеси, домашно приготвен сладолед и много други вкусотии, също така и местни производители, които ще предложат на посетителите разнообразие от дейности и продукти.

След вечерята кулинарните творби, изживяването ще премине в музикално измерение с добре познати имена за феновете на електронната музика – Shosho, Stefan Popov, Peppou и The Foreigners. Специално за събитието от Барселона пристига и мексиканецът Gemm – съосновател на Ritual Gatherings и познато име от музикалната сцена на култовия курорт Playa del Carmen.

Не изпускайте това първо събитие с много разнообразни активности за всички гости – рисуване с кана, йога клас, уейк борд и много други забавления.

Подробната програма и повече информация за Ritual Gatherings ще намерите тук.

© 2017, Adriana Ghiuseleva. All rights reserved. InFoodVeritas 2023

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.