Sharing is caring!

Скъпи, кулинари, искате да си причините сетивно и кулинарно удоволствие в деня на влюбените, независимо дали празнувате или не? Аз лично, не съм привърженик на този празник и на подобни маркетингови упражнения, но защо да не се възползваме от вкусотиите, които предлагат хубавите ни ресторанти…. ето и няколко предложения.

Започвам от един от любимите места в София, където и ние ще бъдем – Niko’las 0/360, където предлагат две различни менюта – месно и рибно, акомпанирани с балончета, шампанско (по желание). 14ти в Niko’las – нито ден без балончета.

А в новото попълнение на ул. Оборище, ресторант In Focus, предлагат разнообразни вкусове и аромати, с избор между ципура, патешко магре, шоколадова тапенада, стек от целина, сърдечна салата и други вкусотии.

в I rituali, ще отпразнуват не Св. Валентин на 13 февруари, но виждам, че местата са изчерпани, и са обявили друга дата за приятна Инди вечер, с ухания, чай и рисуване с кана от Mehndi Bai MANU

В ресторант Космос предлагат два вида меню – месно и вегетарианско.

В ресторант Петрус залагат на кратко и ясно меню, което е по-скоро за консумиращи месо 🙂

В ресторант Виктория Ловен парк, ще ви посрещнат и допълват настроението с цигулка и пиано.

В ресторант Ahora на Севда Димитрова, ще може да се насладите на игриво меню, колоритни малки предложения за amuse-bouche и пенливо френско вино.

В ресторант Кото, разиграват с меню за нея и меню за него, и отново много френски мехурчета 🙂

В ресторант Andrè, предлагат разнообразие от варианти на менюто, което са приготвили за деня на Трифон Зарезан. Може да изберете колко ястия ще си похапнете.

Вижте какво сезонно и с любов ще забъркат в ресторант Багри

© 2019, Adriana Ghiuseleva. All rights reserved. InFoodVeritas 2023

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.