Sharing is caring!

Не съм привърженик на тези маркетингови събития, които за мен са насилствени поводи за изразяване на емоции, за харчене на пари и за възхваляване на “чувства по поръчка”. Но това е друга тема, която не е за тук.

Понеделник е, а в сряда ще се случва любовта, и то на доста места из София, и ако искате да изненадате половинката, заедно планирате или просто искате да излезете да хапнете нещо различно и вкусно, има няколко варианта. Кликвайки на името, ще ви отведе директно на събитието 🙂

Да започнем от едно от любимите ми, който се оказа, че ще посетя…някой е запазил 😉 и то е Nikolas 0/360 , на шеф Цветомир Николов, който е sold out, така че и да искате, ще трябва да запазите за някой друг ден, но ако имате възможност го направете, защото има ново меню и е супер!

Друго предложение е в ресторант Andrè, на шеф Андре Токев, който предлага различни варианти с няколко степенни менюта на различни цени, разгледайте ги.

Интересно и нежно предложение в ресторант Ahora на Севда Димитрова, ще намерите на бул. Никола Въпцаров, придружено от чаша френско червено вино.

А новото ми предпочитано място, Soul Kitchen, под мотото  “Опитайте вкусът на любовта и виното, съчетани с най-добрата храна на Балканите”, ще майсторят ястия, които отварят несравним апетит за любов, гарнирани с пълни чаши вино не от къде да е, а от 1000 км Around SOFIA! Препоръчвам силно!

Разбира се, не бих пропуснала и Spaghetti Kitchen на ул. 6ти Септември, както и Spaghetti Kitchen&Bar на Пл. Света Неделя, храна, вино и музика на живо ще допълнят прекрасната атмосфера на тези ресторанти 🙂

Освен горе изброените, без специални менюта, поне до колкото знам, може да опитате или да повторите и потретите следните хубави за мен места: Aubergine, Cinecittà Osteria Italiana, Cosmos, който е с нов главен готвач, Predi 10, Atelier, всички вкусни и романтични места в София.

© 2018, Adriana Ghiuseleva. All rights reserved. InFoodVeritas 2023

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.