Sharing is caring!

В храната е истината, чрез храната и около масата се раждат истини. Желанието  ми е да разкрия някои по-дълбоки черти и признания на хората около мен. Не става въпрос за клюки и жълти новини. Сърцевината на разговорите са храната, любовта и живота.
От друга страна ще има много храна, рецепти от света и лични рецепти, мои хрумвания, съчетания, вариации на вкусни ястия. Не съм тук да обучавам който и да било, не съм професионален готвач и не съм учила за това. Както много от вас, имам страст, любов и желание, обичам да готвя и да експериментирам. Не съм и професионален фотограф, старая се да се уча в движение и да се подобрявам.
Очаквам и от вас вкусни предложения и рецепти съчетани с добро настроение и усмивки в свързаната група на In Food Veritas 🙂

table-dinner

Ще говоря за храната и душата, ще споделям света чрез моите виждания и моите очи. Чрез моите рецепти, чрез предложенията на приятели, на непознати и на шефове от цял свят, ще покажа частица от мен и моите усещания за света. Чрез разговорите с приятели, хора свързани с готвене и храна, и популярни личности, които понякога се препокриват, ще опознаете самите себе си, защото чрез някои семпли на пръв поглед въпроси, всички ние можем да стигнем до истината и неподправената част от самите нас.

Яжте, обичайте се, пийте вино и се молете за това, което е в душата ви!

adriana@infoodveritas.com

Facebook: InFoodVeritas

Instagram: adriana.ghiuso

Youtube: InFoodVeritas

© 2017 – 2019, Adriana Ghiuseleva. All rights reserved. InFoodVeritas 2023

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.